AĞRI / PATNOS - Demirören Ortaokulu

Demirören Ortaokulu

Demirören Köyü Ağrı/Patnos
Vizyon
Yüksek standartlarda temel eğitim hizmetlerini zorunlu eğitim çağındaki her çocuğa fırsat ve imkân eşitliği temelinde sunan kamu hizmet birimi olmak.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, okulumuz öğrencilerinin özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip,çevresel ve sosyal-ekonomik,kültürel yapılarını da dikkate alarak tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyarak iyi bir eğitim almalarını sağlamak ve okul içinde temiz ve sağlıklı bir atmosferde eğitim-öğretim çalışmalarını yürütmektir.Öğrencilerimize 21.yy’ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Servis.
Yerleşim Yeri
Ağrı iline 92 km, Patnos ilçesine 12 km uzaklıktadır. Süphan dağının eteklerinde yer alan köy düz bir arazide kurulu olup köyün içinden geçen küçük bir deresi vardır.
ilçe merkezine 13 km olup servis mevcuttur.